Stöd vårt arbete!

Riksförbundet för Social och Mental Hälsa grundades 1967 och har i mer än 50 år motarbetat fördomar och stöttat våra medlemmar till ett värdigt liv.

Du kan hjälpa RSMH att få en starkare röst genom att stödja oss ekonomiskt. Du kan också bli medlem i vår organisation. Klicka för att veta mer.

Öppna utbildningar

Våra utbildningar är till för dig som är chef, anhörig, sjukvårdspersonal, eller som kanske själv mår dåligt. Här lär vi ut strategier som kan leda till ett bättre mående, eller vad du ska göra om du möter någon som är suicidal.

I kalendariet nedanför kan du se vilka föreläsningar som är aktuella just nu. I kursavgiften ingår lunch och fika. Du som är RSMH medlem får alltid 10 procent rabatt på avgiften.

Kalendarium våren 2020

Bättre bemötande – INSTÄLLD

Var?

IOGT-NTO-gården, Klara Södra kyrkogata 20, Stockholm (Nära T-centralen)

Info

Datum: 21 april kl. 9.00-16.00
Kursen omfattar en dag. Max antal deltagare: 20
Pris: 2 700 kr/person (RSMH är en allmännyttig ideell organisation och därför inte momspliktig)
Har du frågor? Kontakta rsmh.utbildning@rsmh.se.

Vilken roll spelar personalens bemötande för brukarens inflytande och återhämtning?
Hur vi möter en människa med psykisk ohälsa är oerhört viktigt. Med hjälp av praktiska övningar och teori så lär vi oss om oss själva och våra egna attityder.

Att möta personer med psykisk ohälsa – INSTÄLLD

Var?

IOGT-NTO-gården i Klara, Klara Södra Kyrkogata 20, Stockholm.

Info

Datum: 4 maj kl. 9.00-16.00
Kursen omfattar en dag. Max 20 deltagare.
Pris: 2700 kr/person (RSMH är en allmännyttig ideell organisation och därför inte momspliktig)
Har du frågor? Kontakta rsmh.utbildning@rsmh.se.

Många möter, i sin yrkesroll, personer som har olika typer av psykisk ohälsa. Möten i pressade situationer kan bli obehagliga för båda parter. I denna utbildning får deltagarna verktyg för att möta personer med psykisk ohälsa på ett bra sätt.  Utbildningen vänder sig till anställda i alla branscher.

Är utbildningen du vill gå fullbokad? Gör en intresseanmälan!

Om du inte hittar en ledig kursplats så kan du göra en intresseanmälan till fullbokad kurs. Detsamma gäller om den utbildning som du är intresserad av inte finns med i kalendariet. Vi kontaktar då dig om det blir en plats ledig på den fullbokade kursen, eller om vi planerar att hålla din önskade utbildning inom en nära framtid. Klicka på länken nedan för att komma till formuläret för intresseanmälan.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

RSMH Utbildning samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress: rsmh@rsmh.se.

RSMH Utbildning förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR