Stöd vårt arbete!

Riksförbundet för Social och Mental Hälsa grundades 1967 och har i mer än 50 år motarbetat fördomar och stöttat våra medlemmar till ett värdigt liv.

Du kan hjälpa RSMH att få en starkare röst genom att stödja oss ekonomiskt. Du kan också bli medlem i vår organisation. Klicka för att veta mer.

Bättre bemötande – INSTÄLLD

Vilken roll spelar personalens bemötande för brukarens inflytande och återhämtning?
Hur vi möter en människa med psykisk ohälsa är oerhört viktigt. Med hjälp av praktiska övningar och teori så lär vi oss om oss själva och våra egna attityder.

Under utbildningen får du som deltagare ta ställning till påståenden och känna på olika situationer som kan uppstå i mötet med människor med psykisk ohälsa. Genom att reflektera över egna upplevelser och erfarenheter kan vi bättre förstå hur vi tänker och hanterar olika situationer. Utbildningen innehåller föreläsningspass som varvas med egna reflexioner och diskussioner.
En berättelse av en person med egen erfarenhet av vård och stöd för sin psykiska ohälsa blir utgångspunkt för ökad förståelse om bemötande under utbildningen.

Målgrupp för utbildningen är alla som träffar människor med psykisk ohälsa i sin vardag eller i arbetet. Utbildningen omfattar en hel dag

Ur innehållet

  • Gemensam förståelse för ett bra bemötande
  • Bemötandets betydelse för egenmakt och återhämtning från psykisk ohälsa
  • Hur hänger bemötande, brukarinflytande och återhämtning ihop?
  • Hur kan vi bli bättre på bemötande?

Varje kurstillfälle har 20 platser.

Tid: 21 april kl. 9.00-16.00

Pris: 2700 kr/person (RSMH är en allmännyttig ideell organisation och därför inte momspliktig)

Plats: IOGT-NTO-gården i Klara, Klara Södra Kyrkogata 20. Varje kurstillfälle har 20 platser.

Anmälan för privatperson

Datum: 21/04-2020 - 21/04-2020

  • Datumformat: MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ

Offertförfrågan för företag

Hantering av personuppgifter (GDPR)

RSMH Utbildning samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress: rsmh@rsmh.se.

RSMH Utbildning förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR