Stöd vårt arbete!

Riksförbundet för Social och Mental Hälsa grundades 1967 och har i mer än 50 år motarbetat fördomar och stöttat våra medlemmar till ett värdigt liv.

Du kan hjälpa RSMH att få en starkare röst genom att stödja oss ekonomiskt. Du kan också bli medlem i vår organisation. Klicka för att veta mer.

 

 

Kontakta oss!

RSMH Utbildning har sedan 2004 utbildat såväl allmänheten som personal inom kommun, landsting och andra verksamheter om olika aspekter av psykisk ohälsa. Vi har flera olika kurser och utbildningar och anpassar oss även gärna om du och din verksamhet har specifika önskemål.

Kontakta oss om du vill veta mer om vår verksamhet, våra kurser, utbildningsmaterial, eller något annat. I formuläret här nedanför kan du skicka din fråga. Vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet!

Du kan också ringa till RSMH:s förbundskansli, på 08-120 080 40, eller mejla till oss på rsmh.utbildning@rsmh.se. Det går också bra att kontakta verksamhetsansvarig Beatrice Ikonen, beatrice.ikonen@rsmh.se

Missa inget! Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

RSMH Utbildning samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress: rsmh@rsmh.se.

RSMH Utbildning förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR