Stöd vårt arbete!

Riksförbundet för Social och Mental Hälsa grundades 1967 och har i mer än 50 år motarbetat fördomar och stöttat våra medlemmar till ett värdigt liv.

Du kan hjälpa RSMH att få en starkare röst genom att stödja oss ekonomiskt. Du kan också bli medlem i vår organisation. Klicka för att veta mer.

Intresseanmälan till våra öppna utbildningar

Här kan du göra en intresseanmälan till en fullbokad utbildning eller kurs. Detsamma gäller om den föreläsning som du är intresserad av inte finns med i kalendariet. Vi kontaktar dig då om en plats blir ledig på den fullbokade kursen, eller om vi planerar att hålla en föreläsning i det ämne som du önskar inom en nära framtid.

Intresseanmälan öppna utbildningar

Om du inte hittar en ledig kursplats så kan du göra en intresseanmälan till fullbokad kurs. Vi kontaktar då dig om det blir en plats ledig på den fullbokade kursen.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

RSMH Utbildning samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress: rsmh@rsmh.se.

RSMH Utbildning förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR