Stöd vårt arbete!

Riksförbundet för Social och Mental Hälsa grundades 1967 och har i mer än 50 år motarbetat fördomar och stöttat våra medlemmar till ett värdigt liv.

Du kan hjälpa RSMH att få en starkare röst genom att stödja oss ekonomiskt. Du kan också bli medlem i vår organisation. Klicka för att veta mer.

Våra uppdragsutbildningar

RSMH Utbildning har ett unikt brukarperspektiv och våra kursledare har själva erfarenhet av psykisk ohälsa, eller av att arbeta inom psykiatrin och/eller utbildningsväsendet. Vi riktar oss till arbetsplatser som vill köpa en utbildning, eller till enskilda anställda som vill gå våra utbildningar. När ni köper en utbildning av oss kan ni vara säkra på att ni får en aktuell och uppdaterad utbildning som utförs av mycket professionella ledare.

RSMH Utbildning har sedan starten år 2004 utbildat olika personalgrupper runt om i hela Sverige. Vi vill gärna komma till din arbetsplats också!

Våra kurser hittar ni i menyn till vänster. Vi kan också skräddarsy en utbildning utifrån era specifika önskemål om ämne eller tema. Hör av er till oss för mer information! Med hjälp av kontaktformuläret här nedanför kan ni snabbt och enkelt komma i kontakt med oss.

“Föreläsarna var kunniga inom sina områden, lyhörda och duktiga på att spegla de frågeställningar som kom upp under dagen, vilket gav oss både generella kunskaper och kunskaper utifrån de erfarenheter vi själva erfar. Utbildningsdagen gav fördjupade kunskaper och det är sällan personalen så unisont uttrycker nöjdhet." - Mats Lundborg, Rektor för Stiftelsen Nordens Biskops Arnö

Hantering av personuppgifter (GDPR)

RSMH Utbildning samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress: rsmh@rsmh.se.

RSMH Utbildning förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR