Stöd vårt arbete!

Riksförbundet för Social och Mental Hälsa grundades 1967 och har i mer än 50 år motarbetat fördomar och stöttat våra medlemmar till ett värdigt liv.

Du kan hjälpa RSMH att få en starkare röst genom att stödja oss ekonomiskt. Du kan också bli medlem i vår organisation. Klicka för att veta mer.

Att möta deltagare/studenter med psykisk ohälsa

Utbildningsdagen Att möta personer med psykisk ohälsa är en anpassad utbildningsdag för er som möter människor i ert dagliga arbete.

Många människor lever med psykisk ohälsa även om den inte alltid syns. Den psykiska ohälsan utgör många gånger ett hinder för den som drabbats. Med rätt verktyg kan omgivningen hjälpa till att underlätta i vardagen. Vi har särskilt anpassat denna utbildning för anställda på folkhögskola.

 

Innehåll

Få verktyg att möta deltagare med psykisk ohälsa

Under utbildningsdagen ”Att möta deltagare/personer med psykisk ohälsa”, går vi översiktligt igenom vad är psykisk ohälsa och olika diagnoser. Deltagarna får också ta del av en egen berättelse om vägen till återhämtning från psykisk ohälsa. De teoretiska delarna varvas med praktiska övningar som kan vara värdefulla när deltagarna går tillbaka till arbetet.

 

 

Har du en fråga om våra utbildningar? Kontakta oss!
Brita Modig, brita.modig@rsmh.se eller Hanna Schubert, hanna.schubert@rsmh.se

RSMH utbildning är momsbefriat och har inga statsbidrag.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

RSMH Utbildning samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress: rsmh@rsmh.se.

RSMH Utbildning förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR